Detysin Čistý pelíšek

Nové

Neparfemovaný přípravek k čištění a odstraňování zápachu z pelíšků, klecí a kotců domácích mazlíčků.

Nabízíme ve 2 objemech: 500 ml domů a 100 ml na cesty.

Více informací

78,00 Kč

Další informace

Neparfemovaný přípravek k čištění a odstraňování zápachu z pelíšků, klecí, kotců a dalších míst kde se rád zdržuje Váš domácí mazlíček. 

Detysin je inovativní čisticí přípravek, který využívá sílu alkalické ionizované vody pro účinnou eliminaci zápachu a k dosažení maximální čistoty. Je vyráběn na základě japonského patentu a přes svou účinnost je šetrný k životnímu prostředí. Neobsahuje agresivní chemikálie ani umělé vůně. Oproti běžným čisticím prostředkům pracuje na principu rozkladu organických látek.

Vykazuje skvělé výsledky na všech materiálech. Snadno proniká pod povrch a dokáže tak rozpustit i hluboko usazené nečistoty. Je vhodný také na silné znečištění močí, výkaly a z většiny materiálů dokáže odstranit také stopy krve.

Nespornou výhodou Detysinu je jeho aromatická neutrálnost, což je zvlášť důležité vzhledem k mnohem citlivějšímu čichu zvířat, pro které jsou vůně používané lidmi v běžných čisticích prostředcích nepříjemné. To zároveň uvítají i lidé citliví na běžné čisticí prostředky a vůně.

Přípravek je určený k širokému používání od domácností s dětmi až po chovy.

Pro odstranění zápachu není potřeba po aplikaci přípravek z povrchu oplachovat nebo ho otírat. Stačí nechat ošetřované místo oschnout. Používá se také na odolné skvrny na textilu před jeho praním nebo na koberce před jejich čištěním.

  • Odstraňuje pach
  • Čistí všechny povrchy
  • Po použití není potřeba oplachovat
  • Nezpůsobuje podráždění kůže
  • Pro savce a ptáky bezpečný
  • Neparfemovaný, bez zápachu
  • Bezbarvý
  • Nezanechává stopy
  • Šetrný k životnímu prostředí

Použití přípravku: Pro odstranění zápachu pečlivě navlhčete celý ošetřovaný povrch a nechte působit alespoň 60 sekund. Poté jej můžete osušit. Pro čištění postupujte běžným způsobem podle pokynů výrobce ošetřované věci.

PŘÍPRAVEK NESTŘÍKEJTE PŘÍMO NA ZVÍŘATA! MOHLO BY DOJÍT K ZASAŽENÍ JEJICH OČÍ NEBO SLIZNIC.

Upozornění: Uchovávejte mimo dosah dětí. Při požití vypijte 1–2 šálky pitné vody. Při zasažení očí je ihned vypláchněte čistou vodou. V případě obtíží vyhledejte lékaře. Povrchy z mědi a hliníku mohou být delším působením prostředku poškozeny. Proto je 30 sekund po aplikaci pečlivě osušte.

Složení: ionizovaná voda > 10 %, KOH 0,1–1 %, etanol 0,1–1 %

Spotřebujte do 18 měsíců od data výroby uvedeného na obalu.

Vyrobeno v České republice.

VZHLED VÝROBKU SE MŮŽE BEZ PŘEDCHOZÍHO UPOZORNĚNÍ MĚNIT